Lajmet

Ftesë për KAF 2019 vullnetarë

By May 18, 2018 No Comments

Fondacioni Kosovar i Arkitekturës fton studentët dhe entuziastët e arkitekturës nga Kosova dhe jashtë saj për të kontribuar në organizimin e Festivalit të Arkitekturës në Kosovë që do mbahet nga 1 Korrik deri me 30 Shtator 2019.

Kandidatët potencial duhet të janë në dispozicion së paku 7 ditë nga data 29 Qërshori deri me 8 Korriku.

Gjithë të interesuarit duhet dërguar një CV të shkurtër së bashku me kontaktet e tyre deri me datën 12 Qërshor në events.kaf@gmail.com