LajmetNgjarjet

KAF shkon ne Gjakova!

By September 3, 2017 No Comments

Festivali i Arkitektures ne Kosove do organizoj nje cikel te ligjeratave, puntorive si dhe shfaqje te filmit dokumentar ne Gjakove nga 6 Shtatori. Luke Pearson dhe Sandra Youkhana nga You+Pea dhe Bartlett, UCL do te mbajne ligjerate me 7 Shtator nga ora 19:00 si dhe do udheheqin puntorine 2 ditore “Back up Gjakova”.

Simon Battisti, kuratori i paviljonit te fundit te Shqiperise ne Ekspoziten e Arkitektures ne Biennale te Venedikut 2016 , do mbaj ligjeraten e tij me daten 9 Shtator nga ora 19:00. Simoni do udheheq edhe puntorine 24 oreshe “Recording small Worlds” me 8 dhe 9 Shtator. Te gjitha aktivitetet do mbahen ne hapesirat e Jakova Innovation Center.

Me 8 Shtator nga ora 20:00 ne Parkun Kulturor “Ali Podrimja” do shfaqet filmi i fundit nga Ila Beka dhe Louise Lemoine “Barbicania”.